Velkommen!

Sammen med Folken og Stavanger konserthus inviterer vi til årets store begivenhet - Arrangørkonferansen 2019 i Stavanger! Dette er den største og viktigste møteplassen for landets arrangørbransje og vi gleder oss til å samle hundrevis av arrangører for å utveksle erfaringer, bygge nettverk og videreutvikle live-segmentet i Norge. Konferansen er lukket for NKA sine medlemmer og samarbeidspartnere.

I forbindelse med konferansen innkaller vi også medlemmer til landsmøte, fredag 18. oktober kl .17.00.

Flere av presentasjonene fra konferansen kan lastes ned nedenfor. 

Last ned presentasjoner

Program

torsdag 17.10
18:00 - 20:00
Registering og innsjekk

Sted: Lobbyen til Comfort Hotel Square

Registrering og innsjekk til Arrangørkonferansen 2019 for de som ankommer Stavanger torsdag 17. oktober. 

 

 

fredag 18.10
09:30 - 11:00
Registrering og innsjekk

Sted: Foajeen, Stavanger konserthus

Registrering og innsjekk til Arrangørkonferansen 2019.

 

  

11:00 - 11:30
NKA ønsker velkommen

Sted: Zetlitz

- NKA ønsker velkommen til Arrangørkonferansen 2019
- Velkommen fra Stavanger kommune og vertskapet Folken og Stavanger konserthus

11:30 - 12:30
Fuck social media!

Sted: Zetlitz

Dare to think like Disney, Borussia Dortmund and LEGO! Stop thinking about selling tickets! It`s about finding, binding and earning a loyal audience. The Boss, In Flames and - for God's sake- Kate Perry already set a good example for your festival and venue. With a platform as the start and end point for all your fan communication. Cor Hospes learns you how to do it. There is no other way. Unless you prefer a dead end...

Cor Hospes fra Nederland har skrevet flere bøker om content marketing, og arbeider med å hjelpe andre til å fortelle den gode historien. I oktober kommer han til Arrangørkonferansen for å snakke om og utfordre arrangører til å tenke nytt om markedsføring og salg av billetter. Foredraget holdes på engelsk.
v/ Cor Hospes

 

12:30 - 13:30
Lunsj

Sted: Hovedbar

 

 

13:30 - 14:20
Hjelp jeg har blitt leder!

Sted: Zetlitz

Det kan komme brått på, plutselig sitter man der og har leder eller sjef i tittelen sin. Kanskje er det daglig leder, festivalsjef, styreleder, gruppeleder, teamleder eller noe annet. Du skal få folk til å bevege seg i samme retning, jobbe mot samme mål, men det er jaggu ikke lett. Hvorfor er dette så vanskelig? Og er det noen måter å gjøre lederjobben litt lettere på? Stine Mari Røverdatter skal forsøke å svare på dette.
v/ Stine Mari Røverdatter 

 

13:30 - 14:00
Mangfold og inkludering - se potensialet

Sted: Hovedbar

Når mangfold og inkludering blir ignorert, kaster man enkelt og greit bort enorme verdier og et stort potensial. Det har blitt bevist i næringslivet at mangfoldet er bra for bunnlinjen, så hvorfor går så mange kulturorganisasjoner fremdeles glipp av dette?

Mel Larsen inviterer oss til å utforske eksisterende barrièrer og viser til metodikk for å utvikle en inkluderende organisasjon og et mangfoldig publikum. Foredraget holdes på engelsk.
v/ Mel Larsen 

13:30 - 14:20
Tilgjengelig nettside

Sted: VIP

Nettsiden er ofte første møte med publikum. Enkel og god informasjon på nettsiden skaper trygghet for publikum og spesielt for de som er avhengig av tilrettelegging og kan være avgjørende om man velger å kjøpe billett til et arrangement eller ikke. Jim Frode Hoff fra Smart Media i Steinkjer vil gi innføring i god og effektiv kommunikasjon og informasjon på hjemmesiden, og ikke minst, om hvordan man skal imøtekomme lovkravet fra Direktoratet for forvaltning og IKT, om universell utforming av hjemmesiden innen 01.01.2020. Du kan lese mer om dette på uu.difi.no

14:00 - 15:20
Mangfold - hva nå? Mindre snakk og mer action!

sted: Hovedbar

 «Ansvarsfraskrivelsenes tid er forbi, folkens. Bli med på et løft for å gjøre arrangørfeltet mer inkluderende – på ekte» har daglig leder i Norske Konsertarrangører, Tone Østerdal uttalt.

Kulturfeltet skal gjenspeile det kulturelle mangfoldet i samfunnet vårt men det skjer i svært liten grad i kunst- og kulturfeltet, og i arrangørfeltet spesielt. Hvilke grep må arrangørene ta for å lykkes med reel inkludering?

NKA hadde en samtale på årets by:Larm om dette, der vi løftet fram arrangører som har jobbet bevisst med mangfold i mange år- spydspissene i dette arbeidet. Men hva med resten av arrangør-Norge - og er det slik at så lenge noen gjør noe, så slipper de andre å gjøre så mye?

I denne samtalen ønsker vi å løfte disse utforingene og diskutere mulige framtidige løsninger for hele arrangørfeltet. Vi har i tillegg invitert direktør i Norsk Filminstitutt, Sindre Guldvog, som kan fortelle om hvilke grep de har gjort for lykkes med dette arbeidet. 

I panel: Sindre Guldvog (Norsk Filminstitutt), Samsaya Sampda Sharma (Artist), Tone Østerdal (NKA), André Titland (Chateau Neuf)
Moderator: Hannah Wozene Kvam

14:30 - 16:30
Workshop: Konsertproduksjon

Sted: VIP

Hvilke faktorer spiller inn på en god og profesjonell konsertproduksjon? Hva er det viktigste man må tenke på for å sikre god planlegging og gjennomføring, godt lederskap, og kommunikasjon? Ida vil trekke inn eksempler fra tidligere produksjoner for å synliggjøre aktuelle problemstillinger. Sammen skal man prøve å finne svar på hvordan man driver prosjektet frem og avvikler det på en vellykket måte for alle involverte, på, bak og foran scenen. Vi ønsker innspill til problemstillinger som skal tas opp og åpner mulighet for dette når det nærmer seg konferansen. 
v/ Ida Bakke Kristiansen

Meld deg på her

14:30 - 16:30
Workshop: Facebook Ads manager

Sted: Zetlitz

Ønsker du å ta some-annonseringen din til neste nivå?
Annonsering på Facebook og Instagram trenger verken være dyrt eller krevende, men vet du hvilke muligheter du har? Elisabeth er fagansvarlig for sosiale medier i Oculos AS og er en kløpper på annonsering på Facebook og Instagram. Hun holder jevnlig workshops hvor hun gjennomgår Facebook Annonseadministrasjon (Ads Manager) fra A-Å og gir gode tips om målgrupper, formater, pixler og A/B-testing. I denne workshopen lærer du å utnytte det enorme annonseringspotensialet du har i Facebook og hvordan du løfter resultatene dine til neste nivå.

Workshopen passer for deg som allerede er godt i gang med annonsering på Facebook, men som trenger en grundig innføring i Facebooks Annonseadministrasjon. For å få godt utbytte av denne workshopen er det en stor fordel at man har en annonsekonto på facebbook og har gjennomført noen annonseringer. Det anbefales på det sterkeste at alle deltakere har med egen Mac/PC og ha gjerne et par spørsmål klare til workshopen.
v/ Elisabeth Vikanes

15:30 - 16:30
NKAs medlemstilbud

Sted: Hovedbar

Korte presentasjoner fra NKAs deltagende samarbeidpartnerne, deres medlemstilbud og produkter. Følgende samarbeidspartnere vil presentere seg: Hoopla, Arkon, Tikkio, Ticketmaster, RiggPartner, Espos, Emerchandise og Mobilise.

17:00 - 19:00
Landsmøte 2019

Sted: Zetlitz

Saksliste:

  1. Konstituering
  2. Årsberetning
  3. Vedtekter
  4. Arrangørpolitisk plattform
  5. Handlingsplan
  6. Medlemskontingent
  7. Innkomne saker
  8. Valg

Møtet er ferdig kl 19.00, under forutsetning av endt saksbehandling.

20:30 - 23:00
Middag

Middag på Ostehuset. 

 

 

lørdag 19.10
10:00 - 10:50
Fly on the wings of love

Sted: Zetlitz

I 2019 går Stokkøyafestivalen inn i sitt andre år som plastfri festival. Øyafestivalen byttet ut engangsglass med gjenbruksglass. Live Nation annonserte at de skal halvere sine utslipp på verdensbasis inn 2030 og kutte all engangsplast innen 2021. Klimaprisen "Etter Oss" fikk inn over 250 låter med klima som tema. Det popper opp stadig flere gode tiltak i ulike deler av bransjen.  NKA samler representanter fra hele musikkfeltet til en samtale om hvordan vi fremover kan samarbeide om effektive miljø-og klimatiltak. 

I panel: Sarah Winona Sortland (Indianer), Karen Sofie Sørensen (Musikkutstyrsordningen), Haley Shea (artist, Sløtface) og Arnt-Ivar Naustdal (festivalsjef, Malakoff Rockfestival)
Moderator: Julie Forchhammer

11:00 - 12:50
Rundbordsmøte for daglig ledere

Sted: VIP

Vi har et begrenset antall plasser. Meld deg på her.

 

 

11:00 - 12:50
Rundbordsmøte for studentarrangører

Sted: Direktørbaren

Vi har et begrenset antall plasser. Meld deg på her.

11:00 - 13:00
Satelittkontor med MUO og Kulturrådet

Sted: Spiseriet

Møt Musikkutstyrsordningen (MUO) og Kulturrådet.  De er tilstede for å prate og veilede NKA sine medlemmer med spørsmål, søknader og alt annet du måtte ha på hjertet. Mer informasjon finner du her.

 

11:00 - 13:00
Møt din bookingagent

Sted: Mesaninen

I samarbeid med NEMAA inviterer vi til eksklusive møter med et knippe utvalgte bookingagenter. Her får man mulighet til å bli bedre kjent og knytte kontakter for videre samarbeid. Hvert møte varer i 10 min. Vi åpner for påmelding på et senere tidspunkt.

NEMAA - Norwegian Entertainment Managers & Agents Association er en organisasjon for artist managere og booking agenter i Norge og har over 60 medlemsbedrifter fra hele landet. 

Vi har et begrenset antall plasser. Meld deg på her. Det er maks to møter per arrangør. 

12:00 - 13:00
Møt din mentor

Sted: Mesaninen

På Arrangørkonferansen får du mulighet til å ha eksklusive møter med personer i arrangørbransjen. Få verdifulle tips og førstehåndskunnskap gjennom et møte med en eller flere av våre  utvalgte mentorer. Hvert møte varer i 10 min. 

Les mer om mentorene her. Det er maks to møter per arrangør. 

Vi har et begrenset antall plasser. Meld deg på her.

13:00 - 14:00
Lunsj

Sted: Hovedbar

 

 

14:00 - 15:50
Workshop: Klubbdrift- konseptutvikling og programmering

Sted: Zetlitz

Jens Jepsen er daglig leder i Klaverfabrikken som er et spillested som holder til på Hillerød i Danmark. Klaverfabrikken er en frivillig drevet forening som har eksistert siden 1994. I tillegg til konsertvirksomheten, gjør de veldig mange andre aktiviteter som for eksempel teater, tegne og malekurs, pensjonistgrupper, øvingslokaler mm. Jens skal i denne programposten snakke om hvordan de jobber med forskjellige målgrupper gjennom disse aktivitetene og hvordan man kan gjøre dette overførbart til ditt spillested. 
v/ Jens Jepsen

14:00 - 15:50
Workshop: Mangfold

sted: Direktørbar

Hvilke grep kan arrangører ta for å skape mer mangfold på scenen, foran scenen og bak scenen? Hvorfor er egentlig dette så viktig å ha fokus på? Kan kulturelt mangfold være god business? Alle disse spørsmålene (og mer) har Interkultur prøvd å finne svaret på i sin nye håndbok for kulturarrangører: «Mangfold i kulturlivet», som ble utgitt i mars 2019.

I denne workshopen gjør vi et dypdykk ned i temaet. Hva fungerer, og hva fungerer ikke? Vi ser hva vi kan lære fra andre arrangørers erfaringer og råd, både nasjonalt og internasjonalt. Gjennom ulike praktiske oppgaver får du også muligheten til å se nærmere på egne arrangementer og organisasjon, og få inspirasjon til hvordan dere kan bli bedre på mangfold og nå ut til et bredere og større publikum.
v/ Marit Over-Rein Stokkenes og Wilfred Vuillaume

14:00 - 14:50
Gjenbruksglass- årets erfaringer og veien videre

Sted: VIP

Stadig flere arrangører går over fra å bruke engangsglass i plast til vaskbare gjenbruksglass på sine arrangementer. Samtidig vet vi at myndighetene jobber med et forbud mot engangsartikler i plast, og at det dermed er snakk når og ikke om det kommer. Stavanger kommune har fattet vedtak om å kutte ut engangsplast i kommunens egne virksomheter og jobber med å finne godealternative løsninger. Flere kommuner snakker nå om hvordan de vil innføre tilsvarende krav til arrangører lokalt.

Vi har invitert Tonje Kaada, daglig leder i Øyafestivalen, og Christoffer Rød, festivalgründer og nå ansatt i Barkey Nordic AS – selskapet som har levert gjenbruksglass til en rekke arrangementer i 2019. Hvilke erfaringer har de gjort seg etter åretsnyvinning? Hva er miljøgevinsten ved bruk av gjenbruksglass, og hvordan gikk den praktiske gjennomføringen? Gabriele Brennhaugen, rådgiver for Miljø- og renovasjonsavdelingen i Stavanger kommune, vil også være til stede og si noe om arbeidet som gjøres i Stavanger på dette området. 

Samtalen modereres av daglig leder i Norske Konsertarrangører, Tone Østerdal.

15:00 - 15:50
Ta vare på din psykiske helse

Sted: VIP

Vårt felt er preget av engasjerte idealister og det er ofte en flytende grense mellom arbeid, fritid og privatliv. Dette gjør oss sårbare når det kommer til utbrenthet og stress-relaterte helseplager. Hvilke kjennetegn har utbrenthet, stress, angst og depresjon og hvordan vet man at man selv er i faresonen for å utvikle dette? Og ikke minst, hvor får man hjelp? Werner Fredriksen fra Rådet for Psykisk helse kommer til Arrangørkonferansen i Stavanger for å snakke om dette og hvilke forebyggende tiltak man som enkeltperson og organisasjon kan gjøre for å imøtekomme disse utfordringene.
v/ Werner Fredriksen, Rådet for psykisk helse

16:00 - 17:00
NKA goes Stavanger - et slags talkshow

Sted: Zetlitz

Som avslutning på det faglige programmet inviterer vi til et slags talkshow med flere lokale, celebre gjester, gode historier og generell topp stemning. Dette bør du ikke gå glipp av!

Talkshowvert: Guttorm Andreasen 

18:00 - 19:30
Sosialt program

Sosialt Program

Alternative sosiale aktiviteter før vi samles til middag kl. 20.00. Oppmøte for alle de sosiale aktivitetene er Comfort Hotell Square (lobbyen) kl. 18.00 presist. 

Omvisning på Folken
Folken byr på en smakebit av huset i form av en liten omvisning og sniklytt på Arif som har konsert samme dag. Omvisningen kombineres med en ølsmaking fra Stavangers eget bryggeri Lervig.

Lervig er et av landets hurtigst utviklende kvalitetsbryggerier. Siden oppstarten i 2003, har de klart å sette Hillevåg på verdenskartet, ved å stadig sprenge grenser, både på produktutvikling, merkevarepresentasjon og design. Lervig vil ta med deltagerne på en smaksreise av deres repertoar, samt presentere bryggeriet.

Påmelding her.

Omvisning på Tou
Tou inviterer til en liten omvisning i den oppgraderte konsertsalen Maskinhallen og musikkfellesskapet Tou Lyd som inneholder hele 18 nybygde øvingsrom og 4 studioer tilknyttet et stort liverom. Tou Lyd er unikt i norsk sammenheng da det er et nybygg bygd for formålet. Tou arrangerer denne helgen den internasjonale ølfestivalen Whats Brewing, rangert som en av de beste festivalene i sitt slag i verden. Vi inviterer derfor også til litt smaking av øl i verdensklasse mens vi vandrer rundt i Norges største uavhengige kunst og kulturhus.

Omvisningen er fullbooket.

Joggetur
For de som ønsker bedre samvittighet eller bare litt frisk luft før kveldens festligheter, inviteres det på joggetur. Turen går fra hotellet via Leedal (kongeboligen), Mosvatnet forbi Stavanger kunstmuseeum og opp til Vålandsskogen, der gjengen fra Malisfestivalen gir oss en aldri så liten guidet tur i skogen før vi vender nesa hjem igjen. Turen er i overkant av 6 km på 50/50 grus og asfalt i lett terreng. Forventet tilbakekomst til hotellet er senest 19:10

Omvisning hos Mabilisfestivalen

Mablisfestivalen inviterer til omvising i vakre Vålandskogen, som er der festivalen arrangeres. Her blir det en liten intimkonsert med «Starpalace», som vant årets Mablisstipend. Konserten holdes i toppen av Vålandstårnet hvor det er fantastisk utsikt over byen. Vi byr på smaksprøver av Stavangers egen Siddis Cola, håndlaget og økologisk produsert av Haaland Gårdsutsalg. I tillegg blir det et bredt utvalg øl fra det lokale bryggeriet Lervig.

Påmelding her.

 
20:00 - 23:00
Festmiddag på Stavanger konserthus

 

 

 

Innledere

Samsaya Sampda Sharma
Samsaya Sampda Sharma
Komponist, låtskriver og artist

Samsayas musikk har vært høyt listet på radio og salgslister i Norge. Hun har åpnet for artister som Lady Gaga, Kelis og turnert med Lily Allen. Henne musikk og liveopptreden har både blitt anbefalt og fått gode anmeldelser fra internasjonal presse som Rolling Stones magasin, MTV U og New York Times. Tidlig i tenårene begynte hun å synge, rappe og skrive sine egne låter. Hun forteller selv at “Gamle Oslo aktivitetshus” på Tøyen og “X-Ray kulturhus” spilte en stor rolle for hennes live-utvikling i en ung alder. I dag er Samsaya varamedlem i styret og leder av mangfoldsarbeidet i NOPA, Norsk forening for komponister og låtskrivere. Hun tar også opplæring i mangfoldsledelse hos Seema AS med sertifisering hos NSAS.

Cor Hospes
Cor Hospes
Markedsføring og sosiale medier

Cor Hospes is the creative director of the content marketing agency, Merkjournalisten, which helps brands and people become better at telling good stories. Cor has written several bestsellers about content marketing, storytelling and social media. Previously he was an independent journalist and copywriter for 20 years. He is an internationally renowned speaker, lives in Amsterdam with his wife and two daughters and loves music.

Mel Larsen
Mel Larsen
Mangfold og inkludering

Rådgiver & Coach Mel Larsen har jobbet med kunst, kulturarv og næringsliv i over 30 år og driver eget firma med fokus på publikumsutvikling. Hun har jobbet med bl.a. Arts Council England, Australian Arts Council, CARIFORUM, The British Council, StillArt Sweden and MLA London. Hennes arbeid har ført henne til mange deler av verden, senest med å holde kurs og opplæring i publikumsutvikling i fem byer i Russland for "The British Council and the Arts Marketing Association". Hun har grundet tre festivaler i Sør-London, er forfatter av boken "A Guide to Working with Arts Ambassadors" og medforfatter av "Open Up: museums for everyone". www.mellarsen.com

Jens Jepsen
Jens Jepsen
Klubbdrift

Jens Jepsen er 33 år og jobber som daglig leder ved kulturhuset Klaverfabrikken i Hillerød, 30 km nord for København. Jens har vært en del av Klaverfabrikken siden 2002, først som en frivillig kulturell entreprenør, siden som leder av musikkavdelingen og nå som leder av hele Klaverfabrikken.
Foruten hans arbeid på Klaverfabrikken er Jens Jepsen musiker, sangskriver og driver selskapet Musikvinkel, hvor han bla. rådgiver kommunene om etablering av arenaer, ungdomskultur og frivilligkultur. I 2013-2017 var Jens nestleder i Dansk Live og er for tiden styreleder for organisasjonen JazzDanmark.

Ida Bakke Kristiansen
Ida Bakke Kristiansen
Konsertproduksjon
Ida Bakke Kristiansen er produksjonsansvarlig i FKP Scorpio Norge (tidligere Goldstar) hvor hun i de siste fem årene har produsert konserter med internasjonale artister fra klubbnivå opp til Telenor Arena. I tillegg gjør hun blant annet produksjonen på OBOS sin årlige sommerkonsert på en lekter nedenfor Operataket i Oslo, og var også ansvarlig for årets OBOS 90 år-turné, med konserter i Stavanger, Bergen og på Verdens Ende. 
Ida har tidligere vært artistansvarlig i Øyafestivalen, og vært daglig leder for nå nedlagte Cafe Mono i Oslo. 
Marit Over-Rein Stokkenes
Marit Over-Rein Stokkenes
Mangfold / Publikumsutvikling

Marit brenner for at alle fortjener gode kulturopplevelser, og at kulturarrangører må tørre å satse mer mangfold både på, foran og bak scenen. Hun jobber i Interkultur, som både er en helårsarrangør og et nasjonalt kompetansesenter for flerkulturell formidling. Som arrangør jobber Interkultur kontinuerlig med å nå ut til nye publikumsgrupper og spesielt da den flerkulturelle delen av befolkningen og ungdom. De har også utviklet en håndbok i flerkulturell formidling og publikumsutvikling for kulturarrangører, som kommer i 2019. Ved siden av jobben i Interkultur er Marit medeier i Romfarer United, og har fartstid som blant annet markedssjef på Union Scene og arrangementsansvarlig på Ungdomskulturhuset G60.

Stine Mari Røverdatter
Stine Mari Røverdatter
Ledelse

Stine Mari er økonomi- og administrasjonssjef i Friction og har lang erfaring med klubbdrift, fra Blå, Kanonhallen og Cafe Mono. Hun har også jobbet med økonomi og kontrollerarbeid på en rekke festivaler i tillegg til å ha flere styreverv. Stine Mari studerer organisasjon, styrearbeid og ledelse på BI og kombinerer ofte faglige modeller med praktisk erfaring og øvelser for å informere, inspirere og motivere deltakerne til videre innsats  

Haley Shea
Haley Shea
Artist

Haley Shea er tekstforfatter, vokalist og låtskriver i rockebandet Sløtface fra Stavanger, som vant Spellemannsprisen for årets rock i 2017, og turnerer over hele verden. De har fra starten vært spesielt opptatt av feminisme, miljø og aktivisme og bruker plattformen sin som rockeband til å diskutere disse sakene i pressen og med sitt unge publikum over hele verden. I 2016 filmet Sløtface blant annet musikkvideoen til låta Sponge State under Natur og Ungdoms protestaksjoner i Førdefjorden, noe som var med på å føre Haley inn på Kerrang!, verdens største rockeblads liste over verdens 50 beste rockestjerner. 
Foto:  Simen Felix Omland

Terje Winterstø Røthing
Terje Winterstø Røthing
Artist

Terje Winterstø Røthing er vokalist og gitarist i rockebandet Skambankt som er fra Jæren i Rogaland. Bandet ble startet opp allerede på 90-tallet men det var på midten av 20-tallet at de virkelig slo seg opp å frem etter debuten Skambankt. Terje er/var gitarist i det norske bandet Kaizers Orchestra men etter bandet tok pause på ubestemt tid har han hatt fullt fokus på Skambankt.

Wilfred Vuillaume
Wilfred Vuillaume
Mangfold / Publikumsutvikling

Wilfred Vuillaume flyttet fra Frankrike til Norge i 1991 og jobbet som kulturdiplomat. Ett år senere ble han med å starte opp plateselskapet Perfect pop records. Videre har Wilfred Vuillaume drevet Radio Paris Oslo samt vært manager og agent for en rekke norske og utenlandske artister innen jazz og world music. I 2008 ble han engasjert som mangfoldskoordinator, produsent og rådgiver for Oslo world music festival gjennom Rikskonsertene. Han leder i dag avdelingen Fritid og Interkultur i Drammen kommune.

 

Julie Forchhammer
Julie Forchhammer
Klima og miljø

Jobbet frivillig på sin første festival da hun var 6 år gammel. Siden da har hun startet opp spillesteder (John Dee), vært manager for Gluecifer, Cato Salsa Experience, Jim Stärk, The Real Ones med flere, reddet regnskog i Regnskogfondet, vært miljøsjef for Øyafestivalen. Og nå bor hun i Vang i Valdres og jobber som klima- og miljørådgiver for kulturlivet. 

Hannah Wozene Kvam
Hannah Wozene Kvam
Mangfold / Publikumsutvikling

Hannah Wozene Kvam har i 25 år jobbet som artist, skribent og formidler og er brennende opptatt av mangfoldsfeltet. Hun er for tiden ansatt i kulturseksjonen i Akershus fylkeskommune med spesielt ansvar for publikumsutvikling og mangfold. Hun er spesielt opptatt av hvem det er det som treffer beslutninger og hvilke perspektiv  som fremmes i kultursektoren. Hvem er det som deltar? Og hva skjer når deltakelsen uteblir?

Elisabeth Bekken Vikanes
Elisabeth Bekken Vikanes
Sosiale medier

Elisabeth har en bachelorgrad i kulturprosjektledelse og jobber i dag som Social Media Manager  i Hally Hansen. Hun elsker musikk og kultur og har en CV stappet med utallige timer som både frivillig og ansatt i flere store og små kulturprosjekter. I sommerferien, når hun ikke sitter på kontoret jobber hun blant annet med Palmesus og Slottsfjellfestivalen.

Jim Frode Hoff
Jim Frode Hoff
Tilgjengelighet

Jim Frode Hoff er utdannet med en bachelor i informatikk og arbeider som utvikler i Smart Media. Sommeren 2013 hadde Jim Frode turnus hos Difi som utvikler, og fikk dermed innblikk i universell utforming-regelverket. Han har i ettertid holdt foredrag om universell utforming, og er bedriftens go-to rundt emnet.

Sarah Winona Sortland
Sarah Winona Sortland
Klima og miljø

Sarah Winona Sortland jobber til daglig for management– og promoselskapet Indianer, og jobber tett med artister som Highasakite, Dagny, Isak Shorty, Siv Jakobsen og Bernhoft. Hun var pressesjef for Slottsfjellfestivalen i 2017 og 2019 og hun var med å starte Feminalen– en musikkfestival med fokus på kvinner og kjønnsbalanse i 2014. Sarah har en master i kunstkritikk og kulturformidling, og har bakgrunn som kulturjournalist og musikkanmelder. Du finner henne ofte bak et miksebord med DJ-duoen Skjørt i Skjørt eller til venstre for lydbordet på konserter rundt omkring i Oslo.

Christoffer Rød
Christoffer Rød
Gjenbruksglass
Christoffer har drevet i utelivsbransjen i Vestfold i 20 år. Var med å starte Slottsfjell, Verven , Midgardsblot samt forskjellige matfestivaler. Har jobbet med BottomsUp i skandinavia i 6 år og i den sammenheng også begynt å jobbe med ulike typer vaskbare glass. Leverte, gjennom firmaet, Barkey nordic AS, gjenbruksglass til en rekke arrangementer i sommer med Øyafestivalen og Rammstein på Ullevål stadion som de største arrangementene. 

 

Werner Fredriksen
Werner Fredriksen
Seniorrådgiver i Rådet for psykisk helse

Werner har 28 års erfaring med innholdsproduksjon, planlegging og gjennomføring av nasjonale kampanjer og arrangement. Han har jobbet med inkluderende arbeidsliv siden 2006 i Rådet for psykisk helse, der han nylig har jobbet med implementere deres kurstilbud for 2019 og 2020, som et virkemiddel for å bidra til bedre livskvaliteten i befolkningen. Han har ellers erfaring gjennom arbeid som prosjektleder for inspirasjonssamlinger og samhandlingskonferanser for NAV og ledet utviklingen av pilotkurset Hverdagsglede®.  

Arnt-Ivar Naustdal
Arnt-Ivar Naustdal
Kilma og miljø
Festivalsjef og bookingansvarleg i Malakoff Rockfestival sidan 2007. Arnt-Ivar jobbar også som 20% lærar ved Eid vidaregåande skule og er opptatt av at det skal vere "fett" å bu på bygda. 
Malakoff-festivalen, som held til på Nordfjordeid i Sogn Og Fjordane, har vore utsolgt dei siste tre åra. I tillegg til å arrangere festival så driv Malakoff klubbscena Gymmen Scene &Studio (konsert og øvingslokale).
Sindre Guldvog
Sindre Guldvog
Mangfold

Sindre Guldvog har vært direktør for Norsk filminstitutt siden 2014. Tidligere har han ledet forlaget Cappelen og Bonnier Holding Norway. Han er siviløkonom fra BI med videre studier fra Universitetet i Oslo, spesialisering i matematikk og informatikk.

Tonje Kaada
Tonje Kaada
Klima og miljø

Tonje Kaada er daglig leder i Øyafestivalen og har bred erfaring fra musikkbransjen. Hun har mange års erfaring som arrangør og har også arbeidet for store og små plateselskaper (Tellé og Warner Music). I tillegg har hun drevet eget management og promoselskap (Is Okei). Kaada har også erfaring fra interesseorganisasjoner som Brak og GramArt, hvor hun har vært daglig leder tidligere. 

Mariann Bjørnelv
Mariann Bjørnelv
Talkshow
Mariann Bjørnelv er daglig leder på Folken i Stavanger og er utdannet innen både økonomi og musikk. Mariann jobber også med en rekke festivaler, bla Mablis, Skral, Kadetten, Utopia og Vinjerock. Hun har vært styreleder for Akks Stavanger og sitter nå som styreleder for Filmkraft Rogaland og Musikkfest Stavanger. Folken er en av Rogalands største klubbscener og også studentenes kulturhus. Huset driftes i stor grad av frivillige og i snart 30 år har Folkenfungert som en rekrutteringsarena for byens kulturliv og bidratt til å utdanne en rekke kulturarbeidere. Mariann startet selv sin karriere som frivillig på studenthuset Vaskeriet i Kristiansand og har et brennende engasjement for god styring, organisering og motivering av frivillige.
 
Guttorm Andreasen
Guttorm Andreasen
Talkshow

Guttorm Andreasen er en av Norges mest erfarne og allsidige journalister. Han har jobbet som programleder og journalist i radio og tv siden 1985 og har landets aller bredeste platesamling! Guttorm Andreasen er en populær foredragsholder, konferansier og sceneintervjuer, musiker, DJ og kulturarrangør.

Kristine Lunde-Tellefsen
Kristine Lunde-Tellefsen
Kulturrådet

Kristine Lunde-Tellefsen har jobbet med EØS-midler i Kulturrådet siden februar 2019. Fra før har hun erfaring fra Brussel gjennom EØS-midler og andre europeiske støtteordninger.

Tone Christoffersen
Tone Christoffersen
Kulturrådet

Tone kommer fra Harstad og jobber i dag som velferdskoordinator i Norges arktiske studentsamskipnad Campus Harstad, hvor hun blant annet er styreleder for Ludo Bar & Scene. Utdannelse innen kulturarbeid fra Stavanger og Bø i Telemark. Har ellers bakgrunn fra Norsk jazzforum, Harstad Kulturhus, Stormen Konserthus, Stavanger Jazzforum/MaiJazz og Studentersamfunnet Folken. Har i tillegg jobbet som frivillig medarbeider hos flere festivaler og arrangører. Har tidligere vært styremedlem i Stavanger Rock, Vestnorsk Jazzsenter og Norske Konsertarrangører. 

Karen Sofie Sørensen
Karen Sofie Sørensen
Daglig leder, MUO

Karen Sofie er ny daglig leder i Musikkutstyrsordningen og er på plass på arrangørkonferansen for første gang i ny rolle. Hun har tidligere vært daglig leder for Brak i Bergen, har drevet Bruket bar og scene i Oslo, er styremedlem i Music Norway og har tidligere sittet i styret til Norske Konsertarrangører og Vill Vill Vest.

Kjetil F. Wevling
Kjetil F. Wevling
Fagansvarlig, MUO

Kjetil er fagansvarlig i Musikkutstyrsordningen. Han jobber med ulike prosjekter og kompetansehevende tiltak innen lysdesign, lydteknikk og annet som har med den tekniske siden av musikk og scenekunst. Noen av dette er å produsere kurs, workshops og foredrag, arrangere fagsamlinger, kjønnsbalanse- og mangfoldsprosjekter, kartlegginger, håndbøker og legge til rette for praksisplasser.

Nina Popperud
Nina Popperud
Rådgiver, MUO

Nina er rådgiver i Musikkutstyrsordningen, og kommer til Arrangørkonferansen for å svare på og rådgi medlemmer som lurer på noe rundt å søke øknomisk støtte fra MUO. Musikkutstyrsordningens formål er å sikre gode vilkår for øving og fremføring av musikk og scenekunst. Musikkutstyrsordningen gir tilskudd til øvingsutstyr, fremføringsutstyr, akustiske tiltak, samt bygg og utbedring av øvingsrom.

André Titland
André Titland
Mangfold
André er utdannet ved LIPA og fungerer til daglig som salgssjef ved Chateau Neuf i Oslo. André har jobbet med frivillighet i Øyafestivalen og i Norwegian Wood, samt har jobbet med bla. Slottsfjellfestivalen, Quartfestivalen og Countryfestivalen på Vinstra. Han sitter også i styret til Radio Nova.

 

Det er her det skjer!

Arrangørkonferansen 2019 finner sted i Stavanger Konserthus. 

58.975612,5.7228,17

Deltakerliste

*Kun deltagere som har samtykket er listet opp i offentlig deltagerliste.

Samarbeidspartnere

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 15 ganger i året.