Tre stolte arrangører fra Dirty Old Town og en representant fra NKA smiler fornøyd til kamera. Personen i midten holder stolt frem en plakett for Årets helårsarrangør.
Dirty Old Town er kåret til Årets helårsarrangør 2023. F.v. Mira Svartnes Thorsen, Rachel Ann Lewis og Jan Kenneth Transeth fra Ravnedalen Live. Nyaling Saidy Kiil delte ut prisen på vegne av Norske Kulturarrangører. Foto: Torstein Lund Sperstad/Oclin.

Dirty Old Town er Årets helårsarrangør 2023!

24.05.2024

I dag ble Jan Kenneth Transeth og Mira Svartnes Thorsen i Kristiansandbaserte Dirty Old Town overrasket med prisen for Årets helårsarrangør 2023.

Prisen ble delt ut i forbindelse med den utsolgte konserten med Highasakite på KRS Live. Backstage før konserten ventet bandet og Norske Kulturarrangørerer (NKA), som med stor glede kunne overrekke dem den gjeve utmerkelsen. 

 

Highasakite overrakte prisen til Dirty Old Town.

 

Arrangørkollegaer fra hele landet har talt, og de har stemt frem Dirty Old Town til Årets helårsarrangør 2023. Deres innsats det siste tiåret for å skape møteplasser, bygge et rikt kulturliv og deres fokus på et bærekraftig kulturliv, var noe av det Nyaling Saidy Kiil i Norske Kulturarrangører trakk frem da hun overrakte dem prisen.

Det var ikke tilfeldig at prisen ble delt ut på nettopp KRS Live og med Highasakite. Dirty Old Town har vært en viktig samarbeidspartner for bandet gjennom mange år, som igjen har resultert i utsolgt KRS Live for første gang i Kristiansands historie den samme kvelden!

- Jeg ble helt sjokkert, men på en positiv måte, sier Jan Kenneth Transeth om overraskelsen. Det at prisen kommer fra Norske Kulturarrangører og at det er arrangørkollegaer som har stemt oss frem gjør at prisen henger ekstra høyt, fortsetter Transeth.

 

Hylles av kollegaer 

Norske Kulturarrangører (NKA) har siden 2001 delt ut kollegapriser til dyktige arrangører i medlemsmassen. Arrangører nominerer seg selv og fem finalister i hver kategori plukkes deretter ut av en fagjury. Til slutt er det arrangørbransjen selv som stemmer frem hvem som skal gå seirende ut.

Dirty Old Town var nominert i kategorien Årets helårsarrangør samme med Tou, Terminalen Byscene, Riksscenen og Det Norske Studentsamfund.

Utover sommeren og høsten vil vi avsløre hvem som blir Årets festival, Årets inspirasjon, Årets nykommer og hvem som har fanget årets beste øyeblikk. Vi reiser på turné og overrasker vinnerne i hver kategori. Følg med!