Elbuss.png

Sharebus

Sammen med vår samarbeidspartner Ferdia Sharebus er vi glade for å kunne tilby rimelige bussreiser til konferansen fra Oslo, Gardermoen og Trondheim (t/r). I tillegg til sterkt rabatterte priser vil alle reisende få et gratis måltid.

Sharebus gjør det enkelt å samkjøre. Bussene fra Sharebus tar deg helt frem til konferansen slik at du kan si farvel til transportbytter, parkeringsstress, signalfeil, venting på flyplass og trege rutebusser. I tillegg får du servert et enkelt måltid med drikke om bord i bussen, både til og fra konferansen. 

Prisene på bussreisene er sterkt subsidierte, og vi håper derfor at flere vil velge dette miljøvennlige alternativet. Det er begrenset antall plasser.

BOOK REISEN DIN HER

Om reisen

Oslo Bussterminal - Hamar t/r: 245 kr (fredag-søndag)
Oslo lufthavn Gardermoen - Hamar t/r: 199 kr (fredag-søndag)
Trondheim - Hamar t/r: 398 kr (torsdag-søndag)

Se alle reisedetaljer ved å klikke på bookinglenken ovenfor. 

 

Hvorfor velge Sharebus?

Tilbudet er eksklusivt for NKA og deltagerne på konferansen

  • I bussen venter det en matbit med drikke - ta frokosten, lunsjen eller kveldsmaten på bussen
  • Et miljøvennlig og rimelig alternativ som bare blir bedre jo flere som kaster seg på
  • Du sitter høyt og behagelig. Nyt utsikten!
  • Trygt og effektivt
  • Lett å frakte med seg bagasje og utstyr
  • Pauser avtales på veien

Bussene som benyttes er topp moderne, og bussen som kjører t/r Oslo er Nordens første helelektriske turbuss. Bussene er bl.a. utstyrt med strømuttak, hyggelig sjåfør, WiFi, behagelige seter, hånddesinfeksjon, og det vil være mulig å kjøpe forfriskninger om bord.

PS: Ønsker du å bli plukket opp på veien eller kun bli med en vei? Gi beskjed direkte til Ola i Sharebus, så ordner de selvsagt det! 

 

Smittevern

Bussene desinfiseres før turene. Sharebus sine smitteverntiltak har gitt bussene Det Norske Veritas sin My Care-sertifisering innen smittevern, som et av verdens første busselskap. Les mer om MyCare her.

Les mer om Sharebus

Vi sender ut oppdatert og nyttig informasjon ca. 15 ganger i året.