Norske Kulturarrangører samarbeider med Økologisk Norge slik at du kan få gratis hjelp om du ønsker økologisk servering på ditt arrangement.

Om man arbeider for en helhetlig miljøprofil passer økologisk servering godt inn. Økologisk mat har en merverdi og en rekke kvaliteter som mange etterspør og stadig flere arrangører satser på økologisk mat og drikke. I økologisk landbruk har man bærekraftig produksjon som mål i alle ledd og økologisk landbruk har dokumenterbare positive effekter på miljøet. 

Medlemsgode

  • Prioritert veiledning. Økologisk Norges veiledningskapasitet er begrenset. Som medlem av Norske Kulturarrangører får du mer omfattende veiledning og prioriteres før ikke-medlemmer.
  • Prioritert omtale på Økologisk Norges digitale flater og i magasinet Ren Mat. Fordrer at det gjøres en god jobb med økologisk servering på ditt arrangement.

 

Arrangementsveiledning

Arrangementsveiledningen til Økologisk Norge startet i 2003, da de inngikk et samarbeid med Øyafestivalen. Formålet med prosjektet er å utarbeide en permanent tilrettelegging av økologisk matservering for alle større arrangementer som ønsker å servere økologisk mat og drikke, og vil profilere dette. Dette er et gratis tilbud til alle arrangører, både for de som satser på full økologisk meny og de som vil ha et økologisk alternativ på sitt arrangement.

 Du kan få hjelp til blant annet:

  • meny
  • leverandører
  • koordinering/organisering
  • profilering

 

Hva smaker ditt arrangement?

Økologisk Norges håndbok for økologisk og bærekraftig servering. Boken baserer seg på over ti års erfaring med å bistå festivaler og idrettsarrangementer med satsing på skikkelig mat.

Bestill boken Hva smaker ditt arrangement

 

#

Økologisk Norge er en medlemsorganisasjon for alle som har interesse for økologisk mat og produkter, økologisk landbruk, miljø og helse. Økologisk Norge er opptatte av at mat og andre produkter skal produseres med hensyn til miljø, mennesker og dyr. 

Kontaktperson
Inge Lindseth
Telefon
24 12 41 05
E-post
Nettside