Koronaviruset

Situasjonen knyttet til spredning av koronaviruset (covid-19) får konsekvenser for arrangørfeltet. Norske Konsertarrangører (NKA) følger situasjonen tett og oppdaterer vår nettside fortløpende, både med tanke på ny informasjon og råd til våre medlemmer.

Vi opplever stor pågang og besvarer henvendelser så raskt som mulig. På veiene av arrangørfeltet har NKA fått mye medieomtale i forbindelse med koronapandemien. Se oversikt over oppslag her.

I tillegg til informasjonen vi løpende har publisert i vårt nyhetsarkiv har våre medlemmer fått tilsendt flere e-poster med utfyllende informasjon og råd om situasjonen, samt flere oppdatering om ulike juridiske spørsmål i forbindelse med covid-19. Dersom du ikke har mottatt denne informasjonen ber vi om at du kontakter oss direkte. 

 

Hjemmekontor

Etter oppfordring fra Helsedirektoratet jobber ansatte i NKA hjemmefra. Dette for å bidra til å redusere spredning av viruset covid-19. Tiltaket vil ikke medføre merkbare konsekvenser for organisasjonens virke. Vi er fortsatt tilgjengelig på både e-post og telefon.

Forrige side Neste side