Dato
26. september 2019
Sted
Bergen

Vill Vill Vest 2019

Vill Vill Vest er en nasjonal musikk- og bransjefestival som arrangeres i Bergen i september hvert år. Festivalen ble startet i 2016 og har etablert seg som en av Norges viktigste arenaer for å løfte fram nye artister for både publikum, nasjonal- og internasjonal musikkbransje.

Flere artister som siden har gjort det stort både her hjemme og i utlandet har hatt noen av sine tidligste konserter på Vill Vill Vest.

Festivalen er en viktig møteplass der lokale musikkselskap får bygget nettverk med bransjeaktører på hjemmebane. I tillegg til 70 konserter på 10 ulike scener, arrangerer Vill Vill Vest en musikkonferanse hvor en rekke foredrag og møteplasser settes opp på Litteraturhuset i Bergen. Med et mangfoldig konferanseprogram som henvender seg til publikum, nasjonal og internasjonal musikkbransjen og sist men ikke minst artister. En stor gjeng med dyktige foredragsholdere vil ta deg med til en rekker ulike arenaer innen musikk bransjen. Enten det er suksessfylte tilblivelseshistorier, låtskriving, nachspiel, digitalisering eller møte med viktige institusjoner. Med dette håper de å kunne skape et miljø hvor artister og andre kan møtes, utveksle ideer og erfaringer, eller bare bli bedre kjent.