Dato
29. januar 2015
Sted
Trondheim

Trondheim Calling

Trondheim Calling

Trondheim Calling er et prosjekt som jobber for å fremme Midt-norsk musikkproduksjon og eksport. 

Les mer på Trondheim Callings nettsider

Bit deg merke i to bolker på seminarprogrammet som er spesielt relevante for arrangører: 

FEMINALEN PRESENTERER: PANELDEBATT
I en rekke debatter er det slått fast at det er en underrepresentasjon av kvinner på festivalplakatene og i musikkbransjen. Hvilke premissleverandører leverer grunnlaget for den bookingen festivalen gjør? Er de som sitter i disse posisjonene oppmerksomme og bevisste på at de sitter på en slik definisjonsmakt? Hvilke institusjoner og organisasjoner har tiltak og strategier som allerede fungerer godt? 

Panel: Mari Garås Monsson (NRK Urørt), Siri Øyslebø Sørensen (Forsker, NTNU), Tord Krogtoft (Øyafestivalen), Rhiannon Edwards (Musikkutstyrsordningen), Mathias Iversen (Rikskonsertene). Ordstyrer: Kari Kristensen

HVOR BLE DET AV ROCKEKLUBBEN?
En debatt om sjanger og helårsarrangøren

Hvor står sjangeren om 10 år? Kommer det fortsatt til å eksistere rockeklubber, bluesklubber og jazzfestivaler? Det som før definerte deg som musikkperson – er det på vei til å forsvinne?  Hvem kommer til å arrangere framtidas klubbkonserter?

Panel: Knut Schreiner (Musiker og musikkribent), Karen Sofie Sørensen (Daglig leder Kompetansesenteret Brak), Thomas Litangen (Booking-ansvarlig, Sinus i Bodø), Arnt Andersen (Booking-ansvarlig, Pokalen i Oslo), Eirik Søreide (Bookingagent Polar Artist), Torbjørn Valum (Styreleder Norske Konsertarrangører)

MØTEPLASS - FREDAG 30. JANUAR
Norske Konsertarrangører ønsker nåværende/fremtidige medlemmer og samarbeidspartnere velkommen til en uformell samling på KIT Kunstakademiet fredag 30. januar kl. 18:00. Dette blir en liten pause mellom slagene med fokus på hygge og sosialisering med fine folk. Og selvfølgelig pølser i god NKA-ånd.

Sted: KIT Kunstakademiet
Dato: Fredag 30. januar
Tid: 18:00 – 20:00

Byllarm Pølsefest
Det er også mange andre spennende foredrag på programmet. Sjekk de ut  her.

Informasjon om påmelding, priser og overnatting her. 

Velkommen! Vi gleder oss til å se dere!