Dato
10. desember 2015

Søknadsfrist - Parkert Piano

Parkert piano

Parkere et piano?
 
Den 26. august parkerte JM Norway det første pianoet på Østbanehallen i Oslo.  Nå kan også ditt nærmiljø få et piano – tilgjengelig for alle.
 
JM Norway inviterer organisasjoner, institusjoner, skoler og andre til å søke om å ta del i prosjektet Parkert piano. Få et flygel eller piano til odel og eie, instrumentet skal stå utplassert i offentlig rom i minimum tre år.
 
Hvorfor fortjener akkurat din institusjon et parkert piano, og hvordan vil det komme til nytte for unge musikere og lokalt kulturliv? Det er i utgangspunktet ingen begrensninger for plassering, så lenge det fritt kan benyttes av forbipasserende, det står offentlig tilgjengelig, tørt og trygt.
 
Vi vil lage spontane, musikalske lommer der du minst venter det. De parkerte pianoene skal fungere som nye formidlingsarenaer for unge musikere. Her skal det gjennom mindre prosjekter tilrettelegges for at musikerne skal kunne utforske sitt uttrykk og nå et bredere publikum. I tillegg må søknaden inneholde informasjon om eiere av pianoet, informasjon om plassering og fremdriftsplan for minimum 3 år.
 
Søknadsfristen er 10. desember 2015.

Søknadene behandles av faglig råd i Parkert piano. Alle får svar innen 1. februar. Vedtaket er endelig.

Har du en organisasjon som mangler sted  å sette pianoet, eller du har egnet sted for parkert piano, men mangler musikalsk samarbeidspartner?! Send oss en epost på parkertpiano(a)jmn.no så skal vi se om vi kan bidra.

Søk om piano!