Julie's Bicycle inviterer i samarbeid med Greener Events og Musikkutstyrsordningen til seminaret EE MUSIC- på Rockefeller, Leiligheten i Oslo, den 12. oktober…

" />

Julie's Bicycle inviterer i samarbeid med Greener Events og Musikkutstyrsordningen til seminaret EE MUSIC- på Rockefeller, Leiligheten i Oslo, den 12. oktober…

" /> Seminar: EE MUSIC - effektiv energibruk på konsertscener - Norske Kulturarrangører
Dato
12. oktober 2015 | Kl. 10.00
Sted
Rockefeller, Oslo

Seminar: EE MUSIC - effektiv energibruk på konsertscener

EE music

Julie's Bicycle inviterer i samarbeid med Greener Events og Musikkutstyrsordningen til seminaret EE MUSIC- på Rockefeller, Leiligheten i Oslo, den 12. oktober kl 10:00-16:00 


EE MUSIC er den største energiholdningskampanjen for den europeiske konsertarrangementsbransjen noen sinne - 27 europeiske land er med.

Seminaret handler om effektiv energibruk i drift og på scene. Seminaret er gratis og passer for deg som jobber med ledelse, drift og/eller har sceneteknisk ansvar på konsertsteder/festivaler, er lyd-/lystekniker, eller for deg som har generell interesse for energistyring av arrangement/konsertscener.


Stigende energikostnader og økt interesse for miljørettet bærekraft er med på å gjøre bærekraftig energiledelse til et tema av økende betydning i live musikk-bransjen. Men – ofte er det en kunnskapsbarriere som hindrer effektiv handling. På seminaret får du mulighet til å forbedre eksisterende praksis og ferdigheter,

I løpet av seminaret kommer vi innom:

• Praktisk og sektorspesifikke råd om å gjennomføre energisparing (og ofte, økonomiske besparelser) på klubber og konsertscener.

• Beste praksis case-studier på energistyring og bruk av fornybar energi ved arenaer fra hele Europa.

• Hvordan bruke EE MUSIC IG Tools, som er en utslippskalkulatorer designet spesielt for de kreative næringene å hjelpe konsertscener og festivaler overvåke sine miljøkonsekvenser og energibruk på månedlig eller årlig basis. Verktøy har blitt tilpasset fra Julies Bicycle Creative IG Tools, som allerede brukes av over 2000 kunst- og kreative organisasjoner i Storbritannia og over hele verden.

• Samtale og kunnskapsutveksling mellom konsertarrangører, teknikere, produsenter og utstyrsleverandører for å finne nye måter å jobbe på som fremmer energieffektivisering i denne bransjen.

Komplett agenda vil bli offentliggjort snart. 
Innledere vil være Linnéa Svensson fra Greener Events, Chiara Badiali fra Julies Bicycle, samt ressurspersoner innen energistyring og teknikk mfl.

EE MUSIC tar sikte på å endre konsertarrangementsbransjen innen energibruk, kick-starte en bevegelse for å fungere bedre og mer effektivt, og bygge en mer robust sektor i stand til å svare på det skiftende verden vi befinner oss i.

Arrangementet er gratis, men vi ønsker påmelding innen 7.10 da vi har et begrenset antall plasser.SEMINARDETALJER:

12. oktober 10:00 til 16:00 / Rockefeller Music Hall / Oslo / Norge / Lunsj, kaffe og frukt serveres i løpet av dagen.
Musikkutstyrsordningen vil kunne gi reisestøtte for de som holder til utenfor Oslo. 

Innleggene vil være på engelsk og norsk.

Alle spørsmål og henvendelser kan stilles Linnéa Svensson i Greener Events linnea (at) greener-events.com