Dato
30. mai 2018
Sted
Barcelona

Primavera Sound 2018

Under musikkfestivalen Primavera Sound i Barcelona 30. mai til 3. juni 2018 er det parallelt en internasjonal musikk konferanse, Primavera Pro. NKA vil også i år være delaktig i programmeringen av  de arrangørfaglige seminarene på konferansen, gjennom sitt medlemskap i det europeiske nettverket Live DMA.  

Primavera Pro er en internasjonal musikk konferanse som inneholder debatter, seminarer, workshops, showcaser og nettverksbygging. En del av konferansen er forbeholdt konsertarrangører. Denne delen er organisert av ASACC (Catalan concert venue association) i samarbeid med ACCES (state association of live music venues) og Live DMA (nettverk av konsertarrangører i Europa), som NKA er medlem av.

Konferansen finner sted i sentrum av Barcelona på CCCB (Centre de Cultura Contemporania de Barcelona). Programmet for konferansen er ikke sluppet ennå. Følg med her for mer informasjon.

 

Redusert pris

NKAs medlemmer tilbys redusert pris på Primavera Pro akkreditering. Denne akkrediteringen gir tilgang til både konferansen og festivalen.

 

Primavera Pro Basic 2018 akkreditering for 200€

Primavera Pro Premium 2018 akkreditering for 350€

 

For mer info om du ulike akkrediteringen her.