Dato
05. mars 2019
Sted
Melahuset, Oslo

MUOs Fagsamling for teknisk ansvarlige 2019

Tradisjonen tro blir det også i år fagsamling med mange relevante foredrag og sosialt samvær for deg som er teknisk ansvarlig på et spillested. Årets tema er Lydmåling og hva som påvirker det vi måler

Blant annet får de besøk av legendariske Dan Bävholm for å snakke om lydmåling og lydmålingssystemer generelt, hva som befinner seg under panseret på systemene, internasjonale trender, lovverk og kanskje litt skrøner. Bård Støfringsdal presenterer foreløpig resultater av lydloggingene gjennomført rundt på de tusen spillesteder. Det blir innslag om hvordan akustikken i scene- og publikumsrommet påvirker lydbelastningen og det vi måler. Og hvordan spiller PA systemet inn i denne sammenheng? Spesielt i utfordrende rom. De vil også diskuterer hva som er god og hensiktsmessig scenelyd for musikere og lydteknikere og mye, mye mer. Tradisjonen tro avsluttes første dag med felles middag med litt lett underholdning og når dag to er ferdig er det felles reise med buss til LLB. 

Tid og sted

Melahuset, Mariboes gate 8, Oslo
Tirsdag 5. mars kl. 10:30 - 17:00
Onsdag 6. mars kl. 10:00 - 16:00  

Reisestøtte

Medlemmer av NKA kan i etterkant søke reisestøtte opptil kr. 1.000,- per medlem. Ta kontakt med fagansvarlig Guro Furunes Pettersen for refusjon, husk å ta vare på kvitteringer. 

Påmelding