Dato
01. november 2020
Sted
Folkeuniversitetet

Løpende opptak: Arrangementsledelse (7,5 stp.)

Arrangementsledelse er en utdanning for deg som ønsker kompetanse innen fagområdene prosjektledelse, økonomistyring, markedsføring og juss knyttet til planlegging og gjennomføring av arrangementer. Det blir vektlagt hvordan du kan benytte fagområdene i praksis i forbindelse med arrangementer. Deltakerne kan bruke egne arrangement som utgangspunkt for sine studier og innleveringsoppgaver.

Utdanningen gjennomføres intensivt i perioden 17. juni til 31. august 2020.

 

Dette lærer du

I løpet av studiet får du innsikt i praktisk ledelse og hvordan planlegge, gjennomføre og evaluere arrangementer.

Studiet omfatter følgende fagområder:

  • Prosjektledelse
  • Markedsføring
  • Avtale- og kontraktsrettslige forhold
  • Økonomistyring

 

Hvem er studiet for

Studiet spesielt egnet for deg som jobber innen kulturliv, reiseliv og idrett og som ønsker mer kunnskap innen prosjektledelse, økonomistyring, markedsføring og kontraktsforhold, og hvordan kunnskapen kan brukes i praksis.

Det er en del av fagskoleutdanningen Prosjektledelse som starter til høsten, og passer også for deg som ønsker å gå videre å utvikle mer kompetanse i prosjektledelse.

Opptak

Studiet gjennomføres som et ekstraordinært tiltak i myndighetenes tiltaksplan knyttet til covid-19. Det er 100 plasser og det vil foretas fortløpende opptak fram til disse plassene er fylt opp.

Opptakskravet er fullført og bestått videregående opplæring, yrkesfaglig studieretning (fagbrev), eller realkompetanse.

 

Finansiering

Som ekstraordinært tiltak har myndighetene finansiert 100 plasser med intensiv gjennomføring, og kurset er gratis for deltakerne. Fram til 1. september kan også du som mottar dagpenger studere så lenge du ikke får støtte fra Lånekassen.

Eksamensavgift er kr 1500,-