Dato
24. januar 2018 | Kl. 09.00
Sted
Håndtverkeren, Oslo

Kurs i ledelse av frivillige - rabatt for NKA-medlemmer

Vil du lykkes og stå sterkere som leder av frivillige? Medlemmer av Norske Konsertarrangører tilbys 15% rabatt på et kurs om ledelse av frivillige. Kurset løper over tre dager og finner sted på Håndtverkeren konferansesenter i Oslo 24 januar, 25, januar og 28. februar 2018. Påmelding innen 10. januar 2018.

 

Ved å ta kurset får du:

  • Et praksisorienteret kurs, som lærer deg og motivere andre og skape ildsjeler
  • Du lærer å lede et team med både ansatte og frivillige
  • Du vil styrke din egen utvikling som leder
  • Du får de beste verktøyene og teoretisk ballast til ledelsesoppgaven

 

Bruk din arbeidstid på det som virker

Når du har de rette verktøyene og den teoretiske ballasten, da er ledelse av frivillige en spennende oppgave, i en hektisk hverdag. Dette kurs i ledelse av frivillige gir deg velprøvde verktøyer til å organisere det frivillige arbeide, sette grenser for deg selv som leder, samt navigere i kryssfeltet mellom frivillige og ansatte.

Unngå fallgruvene, når du stiller krav til de frivillige

Ledelse av frivillige handler om å motivere. Kurset setter deg i stand til å inspirere og motivere dine frivillige. Ledelse av frivillige handler om å våge å stille krav og ha ambisjoner. Kurset gir deg de beste verktøyene til ditt arbeid med dynamikken i gruppen av frivillige, slik at du holder rett kurs og innfrir organisasjonens mål og visjoner.

 

Lær å tenne ildsjeler

Når du involverer dine frivillige i ledelses- og koordineringsoppgaven, på den riktige måten, kan du trygt overlate det til dem i å sjøsette nye initiativer, uten at du blir nødt til å detaljestyre arbeidsoppgavene. Derfor setter våres kurs i ledelse av frivillige fokus på teknikker til å delegere ut eierskap og talentutvikling av frivillige

Les mer om kurset