Dato
28. oktober 2015 | Kl. 08:30
Sted
Forskningsparken, Oslo

Hva gjør vi når ekstremværet kommer?

Den 28. oktober inviterer Movement Strategies arrangementsbransjen og relevante myndigheter til konferanse om noe som angår oss alle: sikkerhet knyttet til midlertidige konstruksjoner på arrangementer. På store publikumsarrangementer kan konsekvensene bli svært alvorlige dersom konstruksjoner svikter. 

Hva gjør vi som arrangører når ekstremværet truer med å løfte ølteltet og det blåser mer enn sceneriggen tåler? Når trafikken i den provisoriske trappa er større enn antatt og den beveger seg mer enn vi er komfortable med? Dette er en svært viktig problemstilling for alle NKA sine medlemmer som arrangerer utendørsarrangement. Vi stiller derfor med 5 rabbaterte plasser til konferansen. Førstemann til mølla og i utgangspunktet en rabattert plass per arrangør.

-------
Dato: 28. oktober 2015
Tid: 08:30 - 16:00
Pris: 3200,-

For medlemmer i Norske Konsertarrangører:
Skriv «medlem NKA» i kommentarfeltet for å motta rabatt. NB. Kun 5 rabattere plasser – førstemann til mølla!
NKA medlemspris: 1400,-

-------

Hvordan reagerer vi, hva gjør vi? Hvem tar avgjørelsene? Hvilke risikoelementer har vi tenkt på i forkant, hvor godt har vi planlagt for avvik og farlige hendelser knyttet til konstruksjoner på arrangementsområdet? Hvordan finner vi ut av hva konstruksjoner tåler og hvem sitt ansvar er det?

Denne dagen får vi høre historier fra arrangører som har fått kjenne ekstremværet på kroppen. Arrangører som har måttet avlyse arrangementer og evakuere publikum. Vi får høre fra sceneleverandørene som har stått med vindmåleren i hånda og hjertet i halsen, og vi skal diskutere og debattere hvordan situasjonen i bransjen egentlig er. 

Blant andre representanter fra festivalen Målrock på Årdalstangen, Svein-Egil Hernes (NKA) Bright Group og Bary AS er bekreftede foredragsholdere. Program kommer senere. 

Velkommen til konferanse i regi av Movement Strategies og Norske Konsertarrangører!

Påmelding 

Husk å merk med "NKA-medlem" i kommentarfeltet. En rabbatert plass per arrangør!