Dato
20. september 2019
Sted
Drammen Scener, Drammen

Globuskonferansen

Globuskonferansen er et årlig samlingspunkt for kulturaktører som ønsker å jobbe mer målrettet med et flerkulturelt publikum og kulturtilbud, og arrangeres i forbindelse med den internasjonale mat og kultur-festivalen Globus i Drammen.

Interkultur KOMPETANSE, Østafjelske kompetansesenter for musikk og Drammen Scener inviterer til en dag med faglig dypdykk, nyttig inspirasjon og en praktisk verktøykasse for videre arbeid. I år settes det fokus på publikum og undersøkes hva publikums ønsker og tanker er, hvordan de ulike gruppene bruker kulturtilbudet og hvorfor deltar eller deltar de ikke på kulturtilbud. 

Det blir keynotes, paneldiskusjoner, praktiske workshops, show-caser og mulighet til å møte masse bra folk. I tillegg til programmet den 20. september, får du praktisk innblikk og muligheten til å delta under Globusfestivalen som finner sted lørdag 21. September. Globus er en feiring av det internasjonale Drammen med fokus på mat og kultur fra alle verdenshjørner.

LES MER OM GLOBUSKONFERANSEN

Rabatt for NKA-medlemmer

Vi er glade for å kunne tilby våre medlemmer rabatt ved bestilling av billett til Globuskonferansen. Klikk på knappen under og få billett til kroner 450 (ordinær pris kroner 600), lunsj og snacks fredag og lørdag og ett eksemplar av håndboken Mangfold i kulturlivet er inkludert. 

KJØP BILLETT 

LES MER OM GLOBUSFESTIVALEN