Dato
07. juni 2016 | Kl. 08:00
Sted
Thon Conference Vika Atrium, Oslo

Frokostmøte - «Big data» og betydningen for sponsorer

Sponsor- og eventforeningen inviterer til frokostseminar. NKA har fem gratisplasser til seminaret. Ta kontakt på post@konsertarrangor.no innen 3. juni dersom du ønsker å delta.

Sosiale media er datasamlernes utømmelige kilde til informasjon.

- Vi leser om det nye, store teknologiskiftet over alt og i alle kanaler. Om algoritmer, kodehoder og programmatic. Men hva og hvordan angår det oss? Hva betyr dette for oss som jobber med spons og event, spør Hansen.

For mange sponsorer handler sponsorvirksomhet fortsatt mest om merkevaresynlighet. Nå synes det som om alle kommer til å snakke om den fremtidige verdien av datafangst og dataforvaltning knyttet til sponsorobjektet. For å gå i dybden, er hele Frokostmøtet viet dette temaet.

Ingvild Moen har jobbet operativt og strategisk med sosiale medier helt siden 2009. Hun er kåret til Norges sosiale media personlighet 2014, hun er rådgiver, foredragsholder, skribent, driver eget selskap og er partner med andre. Dette kan hun, forteller Hansen.


Ingvild Moen

Sammen med Olav Mellingsæter står Moen bak bloggen Living the Brand. Se den HER

Olav Mellingsæter har bakgrunn som rådgiver innenfor informasjon, kommunikasjon og underholdning i KPMG og PwC. Han har vært med å strukturere en rekke virksomheter på basis av dette. Utnyttelse av teknologi, som algoritmer og kunstig intelligens, har vært en naturlig forlengelse av dette arbeidet. Olav er selvstendig rådgiver og produsent for ulike bedrifter, og blant annet del av DNB sitt sosiale media team. Han kan dette han også, sier Hansen.


Olav Mellingsæter

Dette Frokostmøtet viser deg hvorfor og hvordan – om datafangst og dataforvaltning innen spons og event, i dag og i morgen. 

- Vi legger opp til mest mulig praktisk nytte for deg og gir derfor stort rom for muligheter til å stille spørsmål og ha dialog med dem begge. Derfor, oppfordrer vi alle som skal delta på Frokostmøtet til å tenke ut aktuelle spørsmål/problemstillinger som kan tas opp med foredragsholderne der og da, avrunder Hansen.


Lena Hansen

Hvis du ikke ønsker å stå frem i plenum, kan spørsmål sendes "anonymt" inn til Sponsor- og Eventforeningen på forhånd.  

 

PRAKTISK INFORMASJON
Dato: Tirsdag 7. juni 2016
Tid: Kl. 08.00 – 10.00, (frokost fra kl. 08.00 – kl. 08.30)
Sted: Thon Conference Vika Atrium, Oslo
Påmelding: Innen mandag 6. juni kl. 12.00,  på denne linken HER
Pris: Gratis for medlemmer, kr 950 for ikke-medlemmer
Ikke-medlem, men vil gjerne bli? Les mer HER

- See more at: http://sponsorogeventforeningen.no.web10.itum.com/nb-no/invitasjon-til-frokostmote-7-juni#sthash.kvXexMzz.dpuf