Dato
01. mai 2016

Søknadsfrist Frifond: BandOrg

BandOrgs støtteområder:
– Innspilling av demo/EP/plate i Norge
– Mastring og miksing av innspilt materiale
– Trykking og utgivelse av innspilt materiale
– Innspilling av musikkvideo/musikkdokumentar
– Kjøp av musikkutstyr for band (f.eks sanganlegg, gitar, bass, trommer, tangentinstrumenter, effekter, flightkasser)
– Kjøp av studio- og innspillingsutstyr: Mikrofoner, lydkort, monitorer, miksepult, softsynther og annen relevant programvare
– Kjøp av promoteringseffekter (t-skjorter, backdrop)
– Konserttiltak og turné i Norge: Vi gir kun støtte til konserter og turnéer som har bekreftede datoer og spillesteder (lydmann, leiebil og leie av konsertlokale)

 
Vi gir IKKE støtte til følgende: Musikerhonorar, diett og overnatting, kjøp av pc/mac, lysutstyr, prosjektbaserte grupper, tiltak som tidligere har fått støtte av BandOrg (hvis dere allerede har fått støtte til innspilling kan dere ikke få til miksing, mastring og trykking)


Krav til søker og søknad:
1. Minimum 1/3 (en tredjedel) av medlemmene i bandet må være UNDER 26 år før søknadsfrist
2. Bandet må bestå av minst 3 medlemmer og alle må bo i Norge
3. Bandet ditt må være medlem i BandOrg ved søknadstidspunktet. Søknadsskjemaet er kun tilgjengelig for godkjente medlemmer via søknadsportalen i vårt elektroniske medlemsregister. Bli medlem her
4. Bandet må sende inn og bekrefte årsrapport innen søknadsfrist
5. Bandet ditt må ha betalt medlemskontingent til BandOrg for 2016

 
Viktig å være klar over før dere søker:
Sørg for at nettsiden dere oppgir i søknaden er oppdatert så lenge den er under behandling! Sørg for at nettsiden har aktuell biografi, konsertplaner, bilder og MUSIKK (!). BandOrgs tildelingsutvalg gjør en helhetlig vurdering av både søknad og søker. Søkere som ikke oppgir lenke til bandinfo og musikk – eller sørger for å holde søknaden oppdatert så lenge den er under behandling – vil ikke komme i betraktning. Vi minner om at medlemskontingent skal være betalt, og årsrapport levert, før søknadsfrist.

LES MER OG SØKNADSSKJEMA