Dato
01. februar 2022 | Kl. 09:00
Sted
Digitalt

Digitalt informasjonsmøte om forsøksordning for aspiranter med funksjonsnedsettelser

Kulturrådet inviterer til digitalt informasjonsmøte om den nye forsøksordningen for aspiranter med funksjonsnedsettelser 1. februar. Her kan kulturvirksomheter som vil søke ordningen og potensielle aspiranter treffe hverandre og rådgivere fra Kulturrådet, NAV og Norges Handikapforbund.

Personer med funksjonsnedsettelser er viktige ressurser i kulturlivet. Samtidig kan fordommer og mangel på tilrettelegging hindre rekruttering av personer med funksjonsnedsettelser til kunst- og kulturrelaterte yrker. Det vil Kulturrådet gjøre noe med, og vi har nå lansert en ny forsøksordning der kulturvirksomheter kan søke om tilskudd til å ansette en person med funksjonsnedsettelser i en aspirantstilling.

I dette møtet 1. februar får du mer informasjon om ordningen og hvordan du søker, og potensielle aspiranter og virksomheter kan treffe hverandre og rådgivere i Kulturrådet, NAV, Norges Handikapforbund og Norges Handikapforbunds Ungdom.

Møtet er digitalt, gratis og åpent for alle, men du må melde deg på innen 28. januar. Er du allerede nå interessert i søke om å ansette eller bli aspirant, kan du skrive det i påmeldingsskjemaet slik at vi kan sette interesserte i kontakt med hverandre.

Meld deg på informasjonsmøtet

Gjør deg gjerne kjent med retningslinjene for ordningen i forkant av møtet.